×

Plaats je mededeling hier. Nu met link link!

Homestudio

A-Stem voor een messcherpe prijs

De goed geoutilleerde homestudio is voorzien van de beste apparatuur voor een geruisloze en perfecte geluidskwaliteit. Een bezoek aan mijn thuisstudio is altijd mogelijk, maar de hedendaagse technieken werken ook prima op afstand.

Inspreektarieven

Wanneer je met mij werkt heb je een absolute A+ stem te pakken!

Mijn tarief is afhankelijk van de toepassing, het bereik, de lengte van de tekst en de al dan niet gevraagde exclusiviteit.

In mijn geval werk ik dus ook qua kostprijs altijd in overleg met jou als klant. Ik wil in de eerste plaats een toegevoegde waarde aan je product leveren.

Mijn tarieven zijn dan ook heel marktconform waar het de regionale en corporate markt betreft. Als je me even belt of mailt komen we er altijd wel uit en heb jij die A+stem voor een messcherpe prijs!

Lokaal 70 euro ex BTW voor een lokaal radiospotje maar neem je er 2 of meer dan vraag ik maar 50 euro.

Regionaal 200-250 afhankelijk van de rotatie en lengte

Bij landelijke commercials is mijn inspreekfee 350 en de rechten voor NL 1 jaar voor radio 350

Voor TV zijn de rechten 400.

Als iets maar een paar weken roteert gaat de prijs omlaag, maar een actietarief van drie maanden is ook wel weer over de grens.

Andersoortige teksten (zakelijk en educatief) zijn gemiddeld 300 euro voor zo'n anderhalve minuut tekst, waarbij grote en langere teksten natuurlijk weer meer kosten, het gaat per slot van rekening om een gemiddelde.

Als je me meerdere dingen in een keer laat opnemen kan er natuurlijk altijd wel iets met de prijs worden gedaan, dat is duidelijk.

Ik vraag 19 cent reiskosten per kilometer buiten de regio Amsterdam. Capisci?

Social Networks

Neem contact op

Neem gerust contact met mij op d.m.v. het formulier!

Naam & email


Velden met een '*' zijn verplicht