Promoot Roel Fooij Blog

De Kracht van de Stem!

een eendaagse cursus voor bedrijven

Voor elke groep professionals een unieke ervaring. Het brengt je dichter bij elkaar, haalt remmingen weg en brengt de beste versie van jezelf naar boven. Meer weten? Bel of mail op info@roelfooij.nl voor testimonials en info over de ongelofelijk scherpe prijs. Doe het! Investeer en oogst werknemers die vrijer in hun vel zitten en natuurlijker kunnen pitchen voor uw bedrijf!

Auteur:

Spreken in het openbaar

Hoe kun je dat leren en waarop je moet letten

Naast de 4 hoekstenen (waarover ik het eerder had) waar je op kunt staan om je speech krachtig maken is er subtekst; wat is de achterliggende gedachte die je meeneemt in wat je zegt, en..last but not least, hoe lichamelijk is je speech? Kijk eens naar de fragmenten van topsprekers in het volgende filmpje en zie hoe ze bewegen. Tsja, bij mij kun je dat dan hier niet zien aangezien ik de voiceover ben maar reken maar dat ik me voor deze sessie fysiek voorbereid heb!

We gaan vooruit! Nieuw in de studio.

U zit aan de knoppen. Live opnemen via Skype

Tsja, aan dit filmpje waarin de reclamewereld toch ook vooral veel buitenkant was zijn we anno 2017 ruimschoots voorbij. Als klant zit u nu desgewenst op afstand aan de knoppen doordat we een live skypeverbinding of een sterke landlijn, facetime of whatsappcall hebben en u dus live in de studio 'aanwezig' bent. Nieuw is ook de Focusrite Clarett, een heerlijke thunderbolt preamp voor een nog warmer geluid!

We gaan door tot u tevreden bent. een beproefde werkwijze. Zo versterken we elkaar voor...

Open Hand

halfway there

Tsja, dan heb je een fijne vakantie gehad in India (wat een bang gedoe trouwens over ziek worden, echt nergens last van gehad) en was je zo 'lucky' om het halve land te doorkruisen, te gast te zijn bij Brahmanen in een gated community, naar het dak van de wereld (Himalaya) te reizen door 2 dagen lang te stijgen en zou je kunnen zeggen: Wham, Bam, thank you India en weer terug te vliegen maar dan was er ook het schrijnende India wat wordt gebouwd op de LICHAMEN van haar mensen, het India met...

Auteur:

Fietsen als businessmetafoor

Over omzet draaien met een groen hart

Ik verbind graag ideeën die achter mijn belangrijkste werk liggen (inspreken) met de wereld om me heen. Ik geef al 10 jaar met veel plezier spinninglessen, heb met vrienden de Ventoux en Alpe d'Huez beklommen en heb fietsen altijd gezien als een mooie metafoor voor werk. Zoals een wielrenner in de tour zijn geld bij elkaar fietst met finishlines binnen de koers voor punten waar geld aan verbonden is (groene trui, bolletjestrui, gele trui, etc.), zo zie ik op een bepaalde manier mijn werk...

Auteur:

Promoot Roel Fooij Blog

Social Networks

Neem contact op

Neem gerust contact met mij op d.m.v. het formulier!

Naam & email


Velden met een '*' zijn verplicht