Promoot Roel Fooij Blog

Fietsen als businessmetafoor

Over omzet draaien met een groen hart

Ik verbind graag ideeën die achter mijn belangrijkste werk liggen (inspreken) met de wereld om me heen. Ik geef al 10 jaar met veel plezier spinninglessen, heb met vrienden de Ventoux en Alpe d'Huez beklommen en heb fietsen altijd gezien als een mooie metafoor voor werk. Zoals een wielrenner in de tour zijn geld bij elkaar fietst met finishlines binnen de koers voor punten waar geld aan verbonden is (groene trui, bolletjestrui, gele trui, etc.), zo zie ik op een bepaalde manier mijn werk ook. Mooi als je dan de stem mag zijn voor deze helden van dit mooie bedrijf wat ook nog eens 100% groen is! #weareOne

 

Auteur:

Promoot Roel Fooij Blog

Social Networks

Neem contact op

Neem gerust contact met mij op d.m.v. het formulier!

Naam & email


Velden met een '*' zijn verplicht